Logo Menu

Werkwijze

Ik bied je persoonlijke ondersteuning. Omdat ik aangesloten ben bij de BGN, werk ik met de schijf van vijf. Als je meer gericht bent op natuurvoeding, kan ik je ook het traject van PuurGezond aanbieden.

Ik begeleid je bij het aanleren van gezonde eetgewoontes. Op elke afspraak wordt je gewogen en/of gemeten. Wanneer het nodig is, zoeken we samen naar een bewegingsvorm die bij je past. Ik kan je begeleiden in het leren omgaan met verleidingen en lastige momenten. Ik kan jouw stok achter de deur zijn.

Omdat ik ben aangesloten bij de BGN, worden de consultkosten door de meeste (aanvullende) zorgverzekeringen vergoed. Zie http://www.gewichtsconsulenten.nl voor de meest actuele informatie.

Ik mag alles eten methode

Met het succesvolle "Ik mag alles eten" methode leer je stap voor stap een gezond eetpatroon, zonder dat je op een streng dieet wordt gezet. De "Ik mag alles eten" methode is ontwikkeld door gewichtsconsulenten Nederland, GCN. Tijdens de 9 afspraken die we hebben, word je je bewust van je eet/leefpatroon. Het werkboek helpt je daarbij. In elk hoofdstuk leer je tijdens de opdrachten alternatieven te vinden en toe te passen. Je leert eten volgens de schijf van 5. Tijdens het traject kan het hele gezin mee-eten. De voeding komt gewoon bij de supermarkt vandaan.

Kijk voor meer informatie op de homepagina van GCN: http://www.gewichtsconsulentennederland.nl.

Kijk voor meer informatie op de homepagina.