KIP KERRIE SALADE
Geplaatst op 20-02-2016
Broodbeleg
Ingrediënten
1 kipfilet
knoflookolie om in te bakken
2 eetl. mayonaise
2 eetl. crème fraîche
ong 1 eetl. kerriepoeder
evt zout en peper
Bereiding
Bak 1 kipfilet in knoflookolie op laag vuur in 10-15 minuten gaar. Zorg ervoor dat de kipfilet niet te bruin wordt. Snij de kipfilet in kleine stukjes. Laat de kipblokjes afkoelen. Voeg vervolgens 2 eetlepels mayonaise, 2 eetlepels crème fraîche en naar smaak (ongeveer 1 eetlepel) kerriepoeder toe. Roer het mengsel goed door elkaar. Voeg naar smaak nog wat zout en peper toe.
Meer recepten
- 09-02-2019: BOERENKOOL MET BRIE GRATIN
- 19-11-2017: PEPERNOTEN
- 18-09-2017: MOUSSAKA
- 04-03-2017: MAROKKANSE GROENTESTOOF MET EI
- 24-12-2016: BOERENKOOL HAVER CRACKERS
- 08-10-2016: OOPSIES
- 11-08-2016: MELOENIJS
- 14-07-2016: COURGETTE CHIPS
- 16-06-2016: HAVERMOUT ONTBIJTKOEK
- 29-05-2016: HAVERMOUT ONTBIJT PIZZA
- 14-05-2016: ZOMERSE MAALTIJDSOEP MET TOMAAT EN SNIJBIET
- 23-04-2016: LUNCH SALADE (in pot om mee te nemen)
- 17-04-2016: ASPERGERISOTTO MET GEGRILDE BIEFSTUK
- 03-04-2016: ZOMERSALADE MET REUZENBONEN
- 19-03-2016: GEZONDE PIZZA, met bloemkoolbodem
- 13-03-2016: PINDAROTSJES
- 26-02-2016: ONTBIJT TORTILLA MET AVOCADO
- 20-02-2016: KIP KERRIE SALADE
- 11-02-2016: SPINAZIE RICOTTA TAART
- 09-02-2016: LASAGNE VAN AUBERGINE
- 09-02-2016: KRENTENBOL PANINI