KRENTENBOL PANINI
Geplaatst op 09-02-2016
Tussendoortje
Ingrediënten
1 krentenbol
3-4 plakjes Hollandse
geitenkaas, dun
geschaafd
enkele partjes sinaasappel
verse koriander
Bereiding
Snijd de krentenbol open en beleg de
onderkant met 2 plakjes geitenkaas.
Leg hierop partjes sinaasappel en als je dat lekker vindt een paar blaadjes verse
koriander en dek dit weer af met 1-2
plakjes geitenkaas.
Leg de bovenkant van de krentenbol erop en bak de panini in een contactgrill of tostiapparaat knapperig bruin.
Meer recepten
- 09-02-2019: BOERENKOOL MET BRIE GRATIN
- 19-11-2017: PEPERNOTEN
- 18-09-2017: MOUSSAKA
- 04-03-2017: MAROKKANSE GROENTESTOOF MET EI
- 24-12-2016: BOERENKOOL HAVER CRACKERS
- 08-10-2016: OOPSIES
- 11-08-2016: MELOENIJS
- 14-07-2016: COURGETTE CHIPS
- 16-06-2016: HAVERMOUT ONTBIJTKOEK
- 29-05-2016: HAVERMOUT ONTBIJT PIZZA
- 14-05-2016: ZOMERSE MAALTIJDSOEP MET TOMAAT EN SNIJBIET
- 23-04-2016: LUNCH SALADE (in pot om mee te nemen)
- 17-04-2016: ASPERGERISOTTO MET GEGRILDE BIEFSTUK
- 03-04-2016: ZOMERSALADE MET REUZENBONEN
- 19-03-2016: GEZONDE PIZZA, met bloemkoolbodem
- 13-03-2016: PINDAROTSJES
- 26-02-2016: ONTBIJT TORTILLA MET AVOCADO
- 20-02-2016: KIP KERRIE SALADE
- 11-02-2016: SPINAZIE RICOTTA TAART
- 09-02-2016: LASAGNE VAN AUBERGINE
- 09-02-2016: KRENTENBOL PANINI