Logo Menu

Wat is een kindervoedingsparty?

Ik ben gediplomeerd kindervoedingscoach in Harmelen, nabij Woerden en ik begeleid kinderen naar een gezond voedingspatroon. Als onderdeel hiervan organiseer ik vanuit Gewichtsconsulente Yvonne kindervoedingsparty’s, zodat jij samen met andere ouders ervaringen en vragen uit kan wisselen rondom het thema kindervoeding. Voeding is één van de belangrijkste onderdelen om gezond op te groeien en daarom coach ik jou als ouder graag in Woerden en omgeving.

Schakel de hulp in van een kindervoedingscoach om belangrijke onderwerpen te bespreken

Een kindervoedingsparty is een gezellige gelegenheid voor ouders om samen te komen in een ongedwongen sfeer. Dit kan gewoon georganiseerd worden bij jou thuis aan de keukentafel. Woon je in Woerden of omgeving en ben je geïnteresseerd in de hulp van een kindervoedingscoach? Ik begeleid deze bijeenkomst met veel plezier beantwoord vragen en geef tips. Er kunnen vraagstukken en onderwerpen besproken worden, zoals:

  • Wat kan ik mijn kind het beste te drinken geven?
  • Krijgt mijn kind wel voldoende vitamines binnen?
  • Mijn kind lust geen groenten. Hoe houd ik het toch gezellig aan tafel?
  • Is het erg als we één keer in de week patat eten?
  • Mijn kind zeurt de hele dag om snoep. Hoe kan ik hiermee om gaan?
  • Hoe ga ik om met mensen die geen erkend kindervoedingscoach zijn, maar wel advies geven over ‘gezonde voeding’?

Voeding is een veelbesproken onderwerp

Via sociale media, televisie of jouw vrienden- en kennissenkring in Woerden wordt er vaak (ongevraagde) informatie en advies over voeding voor kinderen gegeven terwijl zij geen erkend coach zijn. Je krijgt soms zoveel gewichtsadvies dat je niet meer weet wat je moet geloven en je terecht afvraagt welk advies betrouwbaar en geschikt is voor je eigen kind(eren). Misschien zie je dat je niet de enige bent in jouw omgeving die dit zo ervaart. Met een kindervoedingsparty word je van correcte informatie voorzien door een gediplomeerd kindervoedingscoach. Nodig maximaal acht personen uit in jouw woning in Woerden of omgeving en we gaan gezellig in gesprek over diverse thema’s binnen voeding, waarbij  ik als coach de leiding neem.

We spelen het kindervoedingsspel

Het gesprek zal gegarandeerd soepel verlopen doordat we het kindervoedingsspel spelen. Dit spel wordt aangepast naar de behoefte van de spelers. Ontdek jouw mening over voeding voor kinderen in het comfort van jouw eigen woning in Woerden, terwijl een coach je begeleidt. Natuurlijk neem ik alle meningen serieus; dit kan gaan over:

  • Wat vind je belangrijk als het om voeding voor je kind gaat?
  • Waar liggen je grenzen rond eetgedrag?
  • Wat vind je wel of niet kunnen aan de keukentafel?

Over deze en andere vraagstukken mag je natuurlijk een eigen mening vormen. Als kindervoedingscoach in Harmelen, dichtbij Woerden, geef ik dan ook geen kant-en-klare adviezen. Met elkaar kunnen jullie in een veilige omgeving discussiëren en onderzoeken over wat jullie hiervan denken.

Bekijk de tarieven en organiseer jouw kindervoedingsparty

De kosten voor een kindervoedingsparty die je zelf organiseert, zijn € 5,- per deelnemer (minimaal zes deelnemers). Ontvang je graag meer informatie, wil je je aanmelden voor een party of wil je alle mogelijkheden met een ervaren kindervoedingscoach bespreken die gevestigd is in Harmelen? Twijfel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik begeleid ook vrouwen met overgangsklachten en volwassenen met gewichtsproblemen. Bekijk mijn website voor informatie rondom mijn aanbod en werkwijze.