Logo Menu
  • ✔ Persoonlijke begeleiding
  • ✔ Geen strenge diëten
  • ✔ Kindervoedingsdeskundige

Begeleiding bij overgangsklachten

Ben je op zoek naar deskundige begeleiding in de buurt van Woerden om jouw overgangsklachten te verminderen? Ik help jou vanuit mijn praktijk, Gewichtsconsulente Yvonne in Harmelen, verder om prettiger de menopauze door te komen. In de overgang kunnen je hormonen namelijk flink schommelen en daarom is het in deze periode heel belangrijk om lekker en gezond te eten.

Wil je gezond afvallen?

Maak een afspraak

Voor begeleiding bij overgangsklachten kom je naar mijn praktijk

Veel vrouwen krijgen te maken met gewichtstoename in de overgang. De aanmaak van oestrogeen daalt en dat zorgt ervoor dat je stofwisseling langzamer wordt. Ook verlies je spierweefsel en omdat spieren meer dan vet verbranden, zal je energiebehoefte dalen. Als je hetzelfde eetpatroon als voorheen behoudt, is gewichtstoename een logisch gevolg. In mijn praktijk in Harmelen, dichtbij Woerden, zorg ik voor de juiste begeleiding bij overgangsklachten. Het is niet makkelijk om af te vallen en al helemaal niet als je lichaam aan het veranderen is. Misschien heb je al eerder diverse diëten geprobeerd, maar ontdekt dat dat niet werkt op de langere termijn. Daarom ontwikkel ik graag een dieet voor je dat past bij jouw overgangsklachten. Met de juiste begeleiding vanuit mijn praktijk nabij Woerden verminder je overgangsklachten en slank je gemakkelijker af.

Kies voor eerlijke begeleiding bij overgangsklachten

In mijn praktijk in Harmelen, in regio Woerden, zorg ik ervoor dat je eerlijke en betrouwbare begeleiding krijgt bij overgangsklachten. We bekijken samen welk dieet het best bij u past. Ik heb de training ‘Menu in de Menopauze’ gevolgd en onder andere daarom heb ik veel verstand van de klachten die kunnen ontstaan en waarom. Ik snap dat een eerste afspraak bij een gewichtsconsulente spannend kan zijn. Ik vind het namelijk erg belangrijk dat je je tijdens het werken aan je overgangsklachten gemakkelijk voelt in mijn praktijk in regio Woerden. Neem dus gerust eerst een kijkje in mijn gastenboek om eerdere ervaringen te lezen. Neem direct contact met me op voor een kennismakingsgesprek.