Logo Menu
  • ✔ Persoonlijke begeleiding
  • ✔ Geen strenge diëten
  • ✔ Kindervoedingsdeskundige

Afvallen in regio Woerden

Wil je gezond afvallen en ben je woonachtig in Woerden of omgeving? In mijn eigen praktijk  Gewichtsconsulente Yvonne in Harmelen help jou om een gezond voedingspatroon na te leven. Mensen met een gezond gewicht lopen minder risico op ziektes en aandoeningen dan mensen met overgewicht. Ik streef ernaar om zoveel mogelijk mensen met overgewicht en obesitas gezond te laten afvallen vanuit mijn praktijk in Harmelen, dichtbij Woerden, zodat zij fitter door het leven gaan.

Wil je gezond afvallen?

Maak een afspraak

Ik help jou met afvallen vanuit mijn praktijk nabij Woerden

Een persoon met een gezond gewicht heeft een BMI (Body Mass Index) tussen de 18,5 en 25. Weet je niet wat jouw BMI is? Bereken dit eenvoudig via mijn website. Een BMI onder de 18,5 betekent dat je ondergewicht hebt. Ligt jouw BMI tussen de 25 en 30? Dan heb je overgewicht. Wanneer jouw BMI hoger is dan 30 spreken we van obesitas. Overgewicht - en dus ook (morbide) obesitas - ontstaat in de meeste gevallen wanneer je meer calorieën binnenkrijgt dan dat je verbruikt. Het is vaak erg lastig om weer van de overtollige kilo’s af te komen, omdat er een bepaald voedingspatroon is ontstaan. Als jij in de buurt van of in Woerden woont, help ik jou om je te laten afvallen en een gezond voedingspatroon aan te leren.

Neem contact met mij op voor het maken van een afspraak

Woon je in regio Woerden en ben je op zoek naar iemand die jou helpt met gezond afvallen? Ik begeleid jou, maar eventueel ook jouw kinderen. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen met overgangsklachten. Neem eenvoudig contact met mij op om samen een eerste begeleidingsgesprek in te plannen in Harmelen.